Υπηρεσίες

Στην GS Labelprint επενδύουμε στην ποιότητα και στην οικονομία που απαιτεί ο κλάδος συσκευασίας προϊόντων σύμφωνα με τα δεδομένα και τις τάσεις του 21ου αιώνα. Επιλέξαμε τις τεχνολογίες εκτύπωσης αυτοκόλλητων ετικετών Xeikon και Durst για την αναμφισβήτητη ποιοτική υπεροχή τους. Θεωρούμε την ποιότητα όχι μόνο δεδομένη αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της δικής μας δουλειάς που επηρεάζει άμεσα τη δική σας. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών και δυνατοτήτων διακόσμησης και τελειοποίησης για να δημιουργήσετε και να τυπώσετε την αυτοκόλλητη ετικέτα η οποία θα δώσει στο προϊόν σας τη δική του μοναδική ταυτότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση για τα προϊόντα σας.

Υπηρεσίες

Στην GS Labelprint επενδύουμε στην ποιότητα και στην οικονομία που απαιτεί ο κλάδος συσκευασίας προϊόντων σύμφωνα με τα δεδομένα και τις τάσεις του 21ου αιώνα. Επιλέξαμε τις τεχνολογίες εκτύπωσης αυτοκόλλητων ετικετών Xeikon και Durst για την αναμφισβήτητη ποιοτική υπεροχή τους. Θεωρούμε την ποιότητα όχι μόνο δεδομένη αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της δικής μας δουλειάς που επηρεάζει άμεσα τη δική σας. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών και δυνατοτήτων διακόσμησης και τελειοποίησης για να δημιουργήσετε και να τυπώσετε την αυτοκόλλητη ετικέτα η οποία θα δώσει στο προϊόν σας τη δική του μοναδική ταυτότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση για τα προϊόντα σας.

Ετικέτες Κρασιών

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων υλικών των μεγαλύτερων οίκων παραγωγής αυτοκόλλητων ετικετών έχετε τη δυνατότητα να δώσετε προστιθέμενη αξία στην ετικέτα σας ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Οι επιπλέον δυνατότητες διακόσμησης και τελειοποίησης της ετικέτας σας όπως εκτύπωση χρυσοτυπίας, ασημοτυπίας, ανάγλυφου, braille, security printing, μεταβλητών δεδομένων θα δώσουν στην ετικέτα σας το κάτι παραπάνω για να γίνει πραγματικά ξεχωριστή.

Ετικέτες Κρασιών

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων υλικών των μεγαλύτερων οίκων παραγωγής αυτοκόλλητων ετικετών έχετε την δυνατότητα να δώσετε προστιθέμενη αξία στην ετικέτα σας ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Οι επιπλέον δυνατότητες διακόσμησης και τελειοποίησης της ετικέτας σας όπως εκτύπωση χρυσοτυπίας, ασημοτυπίας, ανάγλυφου, braille, security printing, μεταβλητών δεδομένων θα δώσουν στην ετικέτα σας το κάτι παραπάνω για να γίνει πραγματικά ξεχωριστή.

Ετικέτες Καλλυντικών

Τα καλλυντικά έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις σχετικά με τις ετικέτες που θα επιλέξετε. Είτε πρόκειται για πλαστική συσκευασία, γυαλί ή εύκαμπτο για σωλήνες, το τελικό προϊόν πρέπει να αντέχει σε πολύ απαιτητικές συνθήκες, όπως υψηλή συγκέντρωση υγρασίας. Στο GS Labelprint τα εξειδικευμένα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κατάλληλα για τέτοιες συνθήκες για να διασφαλίσουμε ότι η ετικέτα σας έχει την ίδια συνεπή συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες.

Ετικέτες Τυριών

Το τυρί είναι το πλέον απαραίτητο στοιχείο όταν μιλάμε για το Ελληνικό τραπέζι. Η φέτα, η γραβιέρα, το κεφαλοτύρι και όλα τα είδη τυριών είναι το απόλυτο συνοδευτικό για το τραπέζι ή το μεζεδάκι σας. Η ετικέτα είναι αυτή που θα τραβήξει πρώτη το μάτι του καταναλωτή αλλά και αυτή που θα δώσει τις πληροφορίες και την ταυτότητα του παραγωγού. Η GS Labelprint εξασφαλίζει ότι η ετικέτα σας θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλόλητας για οποιοδήποτε προϊόν σας.

Ετικέτες Ελαιόλαδου

Το λάδι και οι ελιές είναι τα πλέον χαρακτηριστικότερα προϊόντα όχι μόνο στο Ελληνικό τραπέζι αλλά είναι και διεθνώς αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους και συνδεδεμένα με την παράδοσή μας. Με την τεχνογνωσία μας στον χώρο της ετικέτας για λάδι, ελιές και άλλα προϊόντα όπως πάστες ελιάς και έχοντας συνεργασίες με μικρούς και μεγάλους παραγωγούς από όλη τη χώρα μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι το προϊόν σας θα διακριθεί και θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις σας.

Ετικέτες Οινοπνευματωδών

Τα αλκοολούχα ποτά είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται χιλιάδες παραγωγοί από μικρούς μέχρι μεγάλους παραγωγούς για τσίπουρα, ούζα, λικέρ, ηδύποτα και πολλά άλλα είδη. Η αυτοκόλλητη ετικέτα είναι η υπογραφή και το σημείο αναφοράς του εκάστοτε παραγωγού. Ο συνδυασμός του κατάλληλου υλικού με τις επιπλέον τεχνικές διακόσμησης που χρησιμοποιούμε στην GS Labelprint όπως τοπικά UV, ανάγλυφες εκτυπώσεις χρυσοτυπίες, ασημοτυπίες και πολλές άλλες λύσεις θα αναδείξουν την ετικέτα σας στο ράφι και στον καταναλωτή.

Ετικέτες Αλλαντικών

Τα αλλαντικά προϊόντα κατέχουν ένα πολύ μεγάλο μερίδιο στη διατροφή μας και οι επιλογές του καταναλωτή είναι χιλιάδες. Επιλέξτε μια ετικέτα η οποία να δίνει ξεχωριστή ταυτότητα στο προϊόν σας, να αναδεικνύει και να προσδιορίζει τον τόπο παραγωγής και να ξεχωρίζει στο ράφι. Είτε πρόκειται για μικρές περιορισμένες παραγωγές αλλαντικών είτε για μεγαλύτερες βιομηχανικές παραγωγές η GS Labelprint διαθέτει την εμπειρία και τα πλέον καταλληλότερα υλικά για την εκτύπωση των ετικετών σας.

Ετικέτες Επιδορπίων

Για γλυκά, σοκολάτες, σιρόπια, γλυκά του κουταλιού και εκατοντάδες άλλα είδη γλυκισμάτων η ετικέτα είναι αυτή που θα δώσει ώθηση στο προϊόν σας και θα το κάνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την καταλληλότητα των υλικών εκτύπωσης των ετικετών σας αλλά και τη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων υλικών για εκτύπωση η GS Labelprint είναι ο κατάλληλος συνεργάτης σας.

Ετικέτες Μαρμελάδων

Οι μαρμελάδες είναι ένα ακόμα στοιχείο που χαρακτηρίζει το πρωινό μας γεύμα. Και εδώ οι επιλογές του καταναλωτή είναι άπειρες. Οι έρευνες δείχνουν το προϊόν σας διαθέτει περίπου τρία δευτερόλεπτα στο ράφι για να καταφέρει να τραβήξει το βλέμμα του καταναλωτή. Και φυσικά αυτό θα γίνει από την αυτοκόλλητη ετικέτα. Μέσα από τις πολλές λύσεις που μπορούμε να σας δώσουμε θα κάνετε τον καταναλωτή να κολλήσει στην ετικέτα σας.

Ετικέτες Μπύρας

Η ποιοτικά εκτυπωμένη ετικέτα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει το προϊόν σας στη γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά της μικροζυθοποιίας στην Ελλάδα. Εκτός του ότι αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της μπύρας σας, η ετικέτα προκαλεί τους μπυροπότες να τη δοκιμάσουν. Είτε παρασκευάζετε IPA, Pilsner, Lager ή Weiss, η GS Label Print είναι κοντά σας για εκτυπώσεις υψηλών προδιαγραφών με πληθώρα ειδικών χαρτιών και τεχνικών εκτύπωσης. Δώστε στο προϊόν σας την ετικέτα που του αξίζει.

Ετικέτες Γλυκών

Τα παραδοσιακά εδέσματα έχουν μεγάλη ιστορία στη χώρα μας. Μικροί και μεγάλοι παραγωγοί από όλη την Ελλάδα παρασκευάζουν εκλεκτά εδέσματα τα οποία αναδεικνύουν την ταυτότητα της κάθε περιοχής της χώρας μας. Παράλληλα η αυτοκόλλητη ετικέτα θα πρέπει να πληροί αυστηρές προδιαγραφές καταλληλότητας για είναι σύμφωνη με τους διεθνείς οργανισμούς υγείας. Η εταιρία μας διαθέτει τα κατάλληλα υλικά για την ετικέτα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την ετικέτα που θα ταιριάζει στο προϊόν σας.

Ετικέτες Καθαριστικών

Αυτοκόλλητες ετικέτες για προϊόντα γενικού καθαρισμού για το σπίτι και όχι μόνο όπως καθαριστικά για το πάτωμα, απορρυπαντικά πλυντηρίου, για την κουζίνα, υγρά σαπούνια για τα πιάτα, χλωρίνες, απολυμαντικά, σφουγγάρια και πολλά άλλα είδη για την υγιεινή των χώρων σε όλα τα σχήματα και διαστάσεις για πολλές συσκευασίες.

Ετικέτες Προϊόντων Αυτοκινήτων

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες για τα προϊόντα αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερης αντοχής. Είτε πρόκειται για ετικέτα για λάδια αυτοκινήτου, χημικά καθαριστικά, μπαταρίες αυτοκινήτων, αρωματικά χώρου, ειδικά λιπαντικά, προϊόντα ψύξης κινητήρα και πολλά άλλα η επιλογή των κατάλληλων υλικών εκτύπωσης της ετικέτας είναι σημαντική. Στην GS Labelprint μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε απαίτηση για την αυτοκόλλητη ετικέτα σας για όλες τις εφαρμογές.

Ετικέτες Βιομηχανικών Προϊόντων

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες για βιομηχανικά προϊόντα θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές για την αντοχή τους σε εξωτερικούς χώρους τόσο όσον αφορά την αντοχή του υλικού στις καιρικές συνθήκες αλλά και στην αντοχή των χρωμάτων στη εκτυπωμένη ετικέτα. Επιπλέον επεξεργασίες όπως βερνίκι ή πλαστικοποίηση θα προσθέσουν προστασία για την ετικέτα σας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Μιλήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την καταλληλότερη λύση για το προϊόν σας.