Ο Εξοπλισμός Μας

Εκτυπώσεις χωρίς κόστος προεκτυπωτικών, χωρίς κόστος κλισέ, σε αφάνταστες ταχύτητες με απαράμιλλη ποιότητα και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, χωρίς απαίτηση minimum τιράζ, μπορείτε να τυπώσετε από ένα έως και εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα μα την ίδια σταθερή ποιότητα και απόδοση χρωμάτων.

Με δυνατότητα εκτύπωσης 48m/min, τεχνολογία εκτύπωσης UV Inkjet 7 χρωμάτων στα 1200 dpi και δυνατότητα εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων, με κάλυψη ακόμα και στο 95% των χρωμάτων της σκάλας Pantone με την εκτυπωτική μονάδα Durst TAU 330 έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε οποιαδήποτε απαίτηση της ετικέτας σας.

Με απαράμιλλη ποιότητα εκτύπωσης στα 1200x1200 dpi και τεχνολογία Dry electrophotography toner based printing, η εκτυπωτική μονάδα μας Xeikon 3300 έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης όχι μόνο μεταβλητών δεδομένων, αλλά και εκτυπώσεων ασφαλείας microprinting / Security printing.

Διαχείριση Χρώματος

Η χρωματική διαχείριση είναι βασικό στοιχείο για τη σωστή και ακριβή απόδοση των χρωμάτων της μακέτας σας. Στην GS Labelprint έχουμε επενδύσει στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας με προγράμματα από κορυφαίους κατασκευαστές με πολυετή εμπειρία στην εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ένα τελικό χρωματικό αποτέλεσμα που να σας ικανοποιεί. Σε συνδυασμό με την εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας το αποτέλεσμα της εκτύπωσης θα είναι αυτό που περιμένατε χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις για να μπορεί το προϊόν σας να ξεχωρίσει.